Afbeelding

Keurslager Evert & Susan van Winden Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 33, Jaargang 22 |

DELFT – Keurslager Evert & Susan van Winden is onlangs flink gerenoveerd. RODI reclame & belettering zorgde ervoor dat de buitenkant van het pand er weer als nieuw uitziet.


De slagerij aan de Vrijheidslaan 20 in Delft is door RODI voorzien van nieuwe reclame-uitingen in de nieuwe huisstijl van het bedrijf. Daarbij is onder meer gebruik gemaakt van fraaie foto’s van sappige stukken vlees. Evert van Winden is er blij mee. “Het is hartstikke mooi geworden, het werkt verfrissend. Het valt onze klanten ook meteen op.” Van Winden koos voor RODI omdat hij al sinds de allereerste editie van de krant Delft op Zondag naar tevredenheid adverteert in deze uitgave van RODI Media zh. “Verder hebben we een nieuwe vloer laten leggen, het hout in de slagerij is antraciet grijs geverfd, de diepvries is vernieuwd en we hebben alle machines laten nakijken”, vervolgt Van Winden over de renovatie.

Evert en zijn vrouw Susan hebben al 31 jaar een eigen slagerij en zijn dit jaar 25 jaar keurslager. “We gaan de komende tijd met evenveel plezier door met het allerbeste vlees en de lekkerste vleeswaren”, geeft Van Winden aan. “We maken bovendien lekkere maaltijden en soepen.” Zie voor meer informatie de website www.vanwinden.keurslager.nl. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12