Afbeelding

Yoga Studio Jnana Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 4, Jaargang 23 |

DELFT – Yoga Studio Jnana is 1 januari verhuisd naar een fraai hoekpand aan de Industriestraat 30. RODI reclame en belettering werd ingeschakeld om dit pand een nog mooiere en professionelere uitstraling te geven.

Dat is gedaan met een groot reclamebord aan de gevel, folie bij de ingang en speciale bordjes bij de zeven gratis parkeerplekken van Jnana. “Het is echt heel gaaf geworden”, zegt eigenaresse en docent Jeanet Heilbron. “We vinden het ontzettend mooi geworden. De reacties die we erop krijgen zijn echt super. Wat ik fijn vond, is dat Peter Jonkers Both van RODI zo goed meedacht en enthousiast was. Daar werden wij óók enthousiast van. Als we weer eens zoiets nodig hebben, gaan we zeker naar RODI.”

Yoga Studio Jnana bestaat elf jaar en heeft haar aanbod aan cursussen en workshops en het team van docenten de afgelopen jaren flink uitgebreid. Met de verhuizing naar de Industriestraat is een Yoga Café aan de studio toegevoegd: een plek waar iedereen in een ontspannen setting wat kan eten of drinken en elkaar kan ontmoeten óf beter leren kennen. “Het voelt hier heerlijk, we zijn er in alle opzichten op vooruit gegaan”, besluit Ron Broekhart, eigenaar en echtgenoot van Jeanet. Kijk voor meer informatie en het aanbod op de website www.jnana.nl of wandel eens binnen aan de Industriestraat. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12