Afbeelding

Intercomfort Meubelen Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 4, Jaargang 23 |

DELFT - Intercomfort Meubelen is een specialist op het gebied van woninginterieur. “We verkopen hartstikke leuke meubelen die de gebruikers veel comfort bieden”, zegt Marcel Struikdie samen met zijn broer Friso de zaak runt.

“We zijn al 25 jaar aan de Van Foreestweg gevestigd en staan bekend om het feit dat we uitstekende kwaliteit leveren voor heel schappelijke prijzen. Daarnaast merken we dat onze klanten de vriendelijkheid waarmee we ze tegemoet treden en de service die we bieden erg op prijs stellen.”

Marcel Struik is al jaren klant bij RODI Media zh. “Ons hele pand is door RODI beletterd en dat is heel erg mooi gedaan. Daarnaast hebben we kortgeleden de jassen van de mensen uit de buitendienst laten voorzien van ons logo en onze naam en ook dat ziet er perfect uit.”
Struik heeft jassen niet voor niets laten voorzien van zijn beeldmerk. “De mensen in de buitendienst zijn onze visitekaartjes. Ik zeg altijd dat zij de meubelen voor de tweede keer verkopen. Klanten worden bij ons in de winkel als koning behandeld en dan kun je het niet verkopen dat de meubels door onvriendelijke mensen worden afgeleverd. Onze buiten mensen zijn de vertegenwoordigers van onze winkel. De mooie jassen hebben wat mij betreft een toegevoegde waarde.”
Meer weten? Kijk dan op de website www.intercomfort.nl of bel naar 015-2136109. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan www.rodimedia-zh.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12