Afbeelding

Rigla VvE Beheer Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 15, Jaargang 23 |

DELFT – Rigla VvE Beheer liet onlangs bij RODI Media zh auto’s beletteren, reclameborden maken en advertorials plaatsen in de krant Delft op Zondag.

De reclameborden hangen inmiddels aan het pand aan de Sadatweg 58 in Delft. Aan de kant van de Kruithuisweg volgt binnenkort nog een opvallende banner. “Het is alles bij elkaar een heel pakket, ja, maar we vonden alle prijzen in de offerte erg gunstig”, vertelt Rick Gladpootjes van Rigla VvE Beheer. “Het effect van de advertorial in Delft op Zondag bleek positief. We wisten al dat deze krant goed werd gelezen en een advertentie wel effect sorteert.” Ook nu. “We hadden het stuk bovendien laten doorplaatsen in Het Krantje. Beide plaatsingen hebben nieuwe klanten opgeleverd.” Het was de investering dan ook zeker waard, vindt hij.


Rigla VvE Beheer is een allround professionele dienstverlener voor Verenigingen van Eigenaren en bezitters van vastgoed. Vanuit Delft en Den Haag bedient het bedrijf de regio Haaglanden en het Westland. Het Delftse bedrijf kan VvE’s en hun besturen bijna al hun zorgen ontnemen. “Doordat wij de belangen van onze opdrachtgevers centraal stellen en denken in slimme oplossingen creëren wij ‘Waar voor uw geld’.” Zie voor meer informatie www.rigla.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12