Afbeelding

Renaud-Delft Horecabenodigdheden B.V. Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 44, Jaargang 22 |

DELFT – Renaud-Delft Horecabenodigdheden B.V. liet onlangs een groot spandoek maken bij RODI reclame & belettering. Iedereen die over de Wateringsevest rijdt, ziet nu waarvoor ze bij het bedrijf terecht kunnen.


Tot twee weken geleden hing er een ander spandoek op dezelfde plek met beduidend minder bedrijfsinformatie. “Deze hangt er nu twee weken en we krijgen er goede reacties op”, vertelt Lennard Renaud. Hij is tevreden over het geleverde werk van RODI. “Het doek ziet er goed uit. Hoe de kwaliteit van het doek is en hoe lang het kan blijven hangen, zal de tijd leren.”


Zo oud als Renaud-Delft Horecabenodigdheden B.V. zal het waarschijnlijk niet worden. In januari 2015 bestaat het bedrijf alweer 200 jaar. Het begon in 1815 als pottenbakkerij en zit al 114 jaar op de huidige locatie aan het Noordeinde 27-29. Lennard Renaud kan wel verklaren waarom het bedrijf zo lang bestaat. “We bewijzen al zes generaties lang dat we doen wat we zeggen. Als de klant service nodig heeft dan staan we er. Daar komt bij dat we goede kwaliteit spullen voor een redelijke prijs verkopen.” Zie voor meer informatie de website www.renaud.nl of bel naar 015-2121225. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12