Afbeelding

Auto Nassau Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 8, Jaargang 23 |

DELFT – Wie over de Kruithuisweg rijdt, ziet voortaan al van verre waar Auto Nassau precies zit. Het oer-Delftse autobedrijf aan de Lagosweg 9 liet vorige week door RODI Media zh een groot spandoek maken en bevestigen.

Deze hangt nu aan de achterzijde van het pand. Op het doek prijkt de bedrijfsnaam en een afbeelding van de nieuwste Suzuki. “Een moderne auto op een modern doek”, vat eigenaar Patrick van den Berg samen. Bovendien: “Nu kan iedereen nog beter zien waar we zitten.”
Van den Berg vond het prettig dat RODI meedacht over het ontwerp en vervolgens met een fraaie opzet kwam. “Zo doet iedereen waar ‘ie goed in is. Wij zijn goed in het verkopen en onderhouden van auto’s, RODI in het ontwerpen van reclame. Het geleverde werk ziet er keurig netjes uit. We zijn zeer content. Ik wist overigens niet dat je bij RODI voor zoveel soorten reclame-uitingen, zoals bijvoorbeeld zo’n spanframe, terecht kon.”

Auto Nassau is dé Suzuki-dealer van Delft waar iedereen terecht kan voor de aanschaf en onderhoud van auto’s van Suzuki. “We zijn een laagdrempelig bedrijf en de servicegraad is bij ons erg hoog”, besluit Van den Berg. Zie voor meer informatie www.auto-nassau.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12