Afbeelding

Delft on Stage verschaft leerlingen zicht op de toekomst

Algemeen

Editie: Week 13, Jaargang 23 |

Na afloop van een nuttig en leerzaam bezoek bij RODI werd nog even geposeerd voor een groepsfoto.

DELFT – Delft on Stage kreeg voor 20 leerlingen van Delftse middelbare scholen een leuk vervolg bij RODI Media zh. Begeleid door Stefan Rademakers, docent aan het Sint Stanislascollege, bezochten de leerlingen de bedrijfsonderdelen van RODI Media, nadat ze eerst een algemene uiteenzetting hadden gekregen van Denise Rontberg.

“Je wilt niet weten hoe belangrijk deze dagen voor onze leerlingen zijn”, legde docent Rademakers uit. “Ze weten nu wat ze met hun vervolgopleiding kunnen aanvatten en voor velen van gaan gaat het licht na vandaag pas echt branden.”
Op de afdeling reclame & belettering mochten de leerlingen een praktische oefening doen. Op de redactie kregen zij te horen en te zien hoe de krant Delft op Zondag wordt samengesteld. Daar mochten ze ook een proeve van bekwaamheid afleggen en het mag gezegd: Shalisa, Rifi, Bobby en Amber beschikken over grote talenten. Shalisa vatte haar ervaringen bij RODI Media op de volgende manier samen:

Op bezoek bij Rodi

DELFT - Op dinsdag 24 maart ben ik op bezoek geweest bij de redactie van het bedrijf Rodi van de krant Delft op zondag. We werden ontvangen door Denise Rontberg die ons een korte rondleiding door het gebouw gaf. Onze groep werd verdeeld in kleine groepjes en naar verschillende afdelingen gestuurd. Ik ging naar de redactie van de krant. Daar maakte we kennis met Alphons, een meneer die de artikelen die in de krant komen te staan controleert. Hij legde ons uit hoe het daar op de redactie gaat, en wat ze nu precies doen. Het was erg interessant en leuk. Ik vond het leerzaam en ook leuk om te zien hoe het bedrijf er van binnen uitzag.

Shalisa Debidien

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12