Afbeelding

Veel GEKKER moet het NIET worden

vaste rubrieken

Editie: Week 28, Jaargang 22 |

Een 41-jarige man is afgelopen woensdag door de politie aangehouden. Hij is mogelijk betrokken bij een hennepkwekerij die politieagenten een avond eerder aantroffen in een woning aan de Gruttosingel in Ypenburg. De politie doorzocht het huis naar aanleiding van een anonieme brief. De tip bleek te kloppen, want in de woning stonden bijna 700 planten. De politie heeft ze in beslag genomen. De 41-jarige man uit Zoetermeer meldde zichzelf bij de politie, waarna hij op het politiebureau werd verhoord. De politie onderzoekt de zaak.


Twee nieuwe digitale flitspalen op de Prinses Beatrixlaan tussen Delft en Rijswijk worden in de loop van volgende week in gebruik genomen. Ze vervangen de oude analoge palen. De nieuwe flitspalen controleren niet alleen de snelheid, maar ook het rijden door rood licht. Het Openbaar Ministerie, de politie en de gemeente hebben vastgesteld dat aan de Prinses Beatrixlaan de flitspalen vervangen moeten worden. Flitspalen hebben een bewezen effect op het rijgedrag.


Een 63-jarige automobilist maakte vorige week dinsdag melding van een verkeerssituatie op snelweg A13, waarbij de man door een andere weggebruiker mishandeld zou zijn. Op de snelweg ontstond een verkeerssituatie waarbij twee automobilisten betrokken waren. Bij de afslag Delft Zuid kwam het ‘s middags tot een handgemeen, waarbij een van de bestuurders, aldus de ander partij, een klap zou hebben uitgedeeld. Politieagenten die een onderzoek instelden, wisten de andere partij, een 35-jarige man, te achterhalen. Hij legde later aan het bureau een verklaring af en mocht daarna weer gaan. De politie maakt proces-verbaal op.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12