Afbeelding

Veel Gekker Moet Het Niet Worden

vaste rubrieken

Editie: Week 25, Jaargang 21 |

Een politieagent hield donderdag om 11.15 uur op de Kerkweg in Pijnacker een 46-jarige Zoetermeerse aan voor belediging en discriminatie. De agent schreef een bekeuring uit omdat een auto verkeerd geparkeerd stond. De bestuurster meldde zich na enige minuten bij de agent en beledigde de agent. Ook maakte de vrouw discriminerende opmerkingen. De agent hield de vrouw hiervoor aan. Met een bekeuring voor verkeerd parkeren en een strafbeschikking van 600 euro voor belediging en discriminatie mocht de vrouw vertrekken.
Politieagenten hielden afgelopen woensdag om 11.00 uur op de Professor Krausstraat in Delft drie mannen aan voor diefstal van transformatoren en elektromotoren. Agenten zagen de drie over de Professor Telderslaan lopen en controleerden de mannen. Na de controle liepen de mannen verder en hoorden agenten van een getuigen dat ze vlak voor de controle enkele tassen in de bosjes hadden gezet. In de tassen bleken transformatoren en elektromotoren te zitten. De verdachten, van 24, 34 en 45 jaar oud en afkomstig uit Rotterdam, werden enkele straten verderop aangehouden.
Politieagenten hielden woensdag om 22.10 uur op de Rotterdamseweg een 40-jarige Schiedammer aan voor diefstal van een auto. Agenten zagen dat een man in een auto zat en uitstapte toen zij langs reden. Op de Rotterdamseweg controleerden ze de bestuurder en het voertuig. Uit onderzoek bleek dat de auto was gestolen. De Schiedammer werd aangehouden. De recherche onderzoekt de diefstal. De verdachte zit nog vast.
Een 32-jarige motorrijder uit Delft raakte afgelopen dinsdag om 21.00 uur met zijn motor te water. De man raakte ter hoogte van de Klaas Engelbrechtseweg in Schipluiden de macht over het stuur kwijt en hij reed de Gaag in. Hij kwam met de schrik vrij. De GGD vervoerde de man ter controle naar een ziekenhuis. De motor van de man raakte bij het ongeval zwaar beschadigd en werd door een takelbedrijf uit het water gehaald.
De politie ontving afgelopen dinsdag rond 13.00 uur een melding dat een bewoner aan de Roland Holstlaan in Delft geen gehoor gaf. Agenten namen poolshoogte en troffen de 54-Delftenaar man zwaargewond aan in zijn woning. De man was niet op zijn werk verschenen, waarop de politie werd gealarmeerd. Agenten namen poolshoogte en troffen de man zwaargewond met een steekwond aan in zijn woning. Direct werden de hulpdiensten gealarmeerd en werd de traumahelikopter ingeschakeld. De man is overgebracht naar het ziekenhuis.
Beveiligers van een supermarkt hielden maandag om 18.15 uur aan de Troelstralaan in Delft een 46-jarige Zoetermeerder aan voor oplichting. De man probeerde in een supermarkt goederen om te ruilen die hij even daarvoor uit een rek had weggenomen. Een beveiliger zag dat de Zoetermeerder verschillende pakken waspoeder uit een schap pakte en daarmee naar de servicebalie liep. Bij de balie liet de man een betalingsbon zien en vertelde hij dat hij de goederen terug kwam brengen. Nadat de man was aangesproken zette hij het op een lopen. Het lukte de beveiligers om de man aan te houden en aan de politie over te dragen. In de broekzak van de man troffen agenten verschillende betalingsbonnen aan. Ook bleek de man in het bezit te zijn van twee pakken luiers. De verdachte had even daarvoor geprobeerd deze pakken om te ruilen bij een andere supermarkt.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12