Afbeelding

Veel GEKKER moet het NIET worden

vaste rubrieken

Editie: Week 6, Jaargang 22 |

Onbekenden pleegden afgelopen woensdag een snelkraak bij een winkel op de Lange Baan in Nootdorp. De politie is op zoek naar getuigen. Rond 03.00 uur kwam bij de politie een inbraakalarm binnen van een winkelpand op de Lange Baan. Agenten die poolshoogte namen, zagen dat er een ruit van het pand was ingegooid. Onbekend is nog wat er is gestolen. De recherche van bureau Pijnacker-Nootdorp onderzoekt de inbraak en is op zoek naar getuigen. Bent u getuige geweest van deze snelkraak of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neem dan contact op met politiebureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844.


De politie hield dinsdag op de Hendrik Tollensstraat een 30-jarige Delftenaar aan omdat hij zich verdacht ophield in een flatgebouw. Agenten kwamen hier kijken nadat er een melding was binnengekomen over een man die zich verdacht ophield op verschillende galerijen van een flatgebouw aan de Hendrik Tollensstraat. Agenten troffen de man aan toen hij uit de lift kwam. De man vertelde op bezoek te zijn geweest bij een vriend. Op welk adres dit was, wilde de man niet vertellen. Hierop werd hij aangehouden. Aan het bureau bleek de man in het bezit te zijn van een stapel pasjes. Die bleken eerder deze week te zijn gestolen. De man zit nog vast. De recherche onderzoekt de betrokkenheid van de man bij de diefstal.


De politie heeft vorige week zaterdag op de afrit Delft van de A13 twee mannen aangehouden voor het bezit van zes kilo heroïne. De verdachten zijn een 20-jarige inwoner uit Den Haag en een 27-jarige man uit Poeldijk. De Hagenaar had ook nog boetes voor een totaalbedrag van 4568 euro openstaan. Beide mannen zitten nog vast. De politie kwam de drugs op het spoor tijdens een controle van de auto. Naar aanleiding van vondst van de heroïne met een straatwaarde van bijna 200.000 euro in de auto van de verdachten, stelde de politie een nader onderzoek in. Bij de doorzoeking van de woning van de verdachte uit Poeldijk werd nog eens 21 kilo amfetamine aangetroffen en in beslag genomen. De amfetamine heeft een straatwaarde van ruim 200.000 euro. Ook apparatuur die gebruikt wordt bij de fabricage van amfetamine werd aangetroffen en in beslag genomen. Tijdens de huiszoeking kwam ook nog een familielid van de verdachte langs. Bij controle bleek ook hij nog 1200 euro aan boetes moest betalen. Hij is ter plaatse aangehouden.


Agenten hielden vorige week donderdag in Pijnacker twee mannen van 19 en 25 jaar oud uit Den Haag aan als verdachten van een woninginbraak. Een 35-jarige bewoner overliep begin van de avond, toen hij thuiskwam, twee onbekende mannen in zijn woning aan de Kamille-erf. Toen de mannen de bewoner zagen, duwden zij hem opzij bij de deur en renden weg in de richting van de N470. De bewoner belde direct 112 en gaf een signalement van de verdachten door aan de politie. Agenten zochten direct in de omgeving en hielden in de supermarkt op het Hoefbladplein twee mannen aan die voldeden aan het signalement.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12