Afbeelding

Veel GEKKER moet het NIET worden

vaste rubrieken

Editie: Week 41, Jaargang 22 |

Vier Rotterdamse winkeldieven liepen vorige week zaterdag tegen de lamp toen ze bij een routinecontrole op Rijksweg A13 werden gecontroleerd. Het viertal reed om 15.30 uur in een auto over de snelweg toen ze bij een politiecontrole staande werden gehouden. Agenten zagen in de auto een grote hoeveelheid kleding liggen waaraan nog diverse prijskaartjes zaten. Uit nader onderzoek bleek dat deze kleding vermoedelijk in Rotterdam was gestolen. Het viertal, van 22, 32, 43 en 42 jaar oud, werd ingesloten voor nader verhoor.


Een 23-jarige man uit Delft is afgelopen dinsdag aangehouden in de Emmastraat in Pijnacker op verdenking van heling van gestolen scooteronderdelen. De politie onderzoekt de zaak. Agenten kregen rond 17.00 uur een melding dat de verdachte onderdelen van een scooter probeerde te verkopen. Die onderdelen waren afkomstig van de scooter van de melder, die kort geleden was gestolen. De melder had de aangeboden onderdelen herkend aan de hand van specifieke kenmerken. De verdachte werd aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.


Een 20-jarige Zoetermeerse raakte afgelopen donderdag gewond bij een aanrijding op de N470 bij Pijnacker. De aanrijding vond rond 07.30 uur plaats tussen twee voertuigen. De auto van de 20-jarige raakte in de slip en sloeg over de kop. Ze is naar het ziekenhuis vervoerd. De toedracht is onbekend en de politie zoekt getuigen. Wie getuige is geweest van deze aanrijding kan contact opnemen met de recherche van politiebureau Pijnacker-Nootdorp via telefoonnummer 0900-8844.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12