Afbeelding

Een wildwest avontuur voor de hele familie bij de Grand Canyon

vaste rubrieken

Editie: Week 37, Jaargang 22 |

Wie zou dat nu niet willen? In een western treintje door het Wilde Westen rijden? Dat kan in de attractie Grand Canyon van kermisexploitant Piet Kroon jr. Het is een echte familiezaak. Kroon komt uit een echte kermisfamilie, waarbij de zaak overgegaan is van opa op vader op zoon. Ooit begonnen met een reuzenrad en een achtbaan. Jarenlang heeft Kroon ook op buitenlandse kermissen gedraaid. “Ik heb bijna overal gezeten, dus ik weet wel wat een kermis inhoudt”, zegt hij. “Het is al weer een tijdje terug dat ik met de Grand Canyon op de Delftse kermis heb gestaan. Nu ben ik blij er weer terug te zijn.”
De Grand Canyon is een attractie waarbij je in een treintje plaats neemt. Je komt onder andere langs een saloon, een indianendorp en een ranch. Van de heenreis vanaf het stationnetje kom je levensechte indianen en cowboys tegen. Echt een attractie voor het hele gezin. “Iedereen van nul tot tachtig jaar kan er in”, vertelt Kroon. “De trein gaat niet zo hard, want je moet onderweg natuurlijk wel alles goed kunnen bekijken. Een wildwest avontuur voor de hele familie, waarbij je onder andere ook door een tunnel gaat!”
Kenmerkend voor de kermis in Delft vindt Kroon de locatie in de binnenstad. Dat maakt de kermis in Delft ook zo aantrekkelijk. Niet ergens achteraf op een terrein, maar midden op de Markt, met alle gezelligheid en sfeer die daar nu eenmaal heerst. Wilt u wat voordeel halen bij deze attractie? Kijk naar de voordeelbonnen in deze krant. Bij de Grand Canyon geldt vier halen en drie betalen!

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12