Afbeelding

'Op maandagmorgen ga ik lekker uitslapen'

sport

Editie: Week 5, Jaargang 23 |

NOOTDORP – Bij de schoonmaakploeg van RKDEO werd afgelopen woensdag na jarenlang trouwe dienst afscheid genomen van oud-eerste elftal speler Jan Janssen (76) en oud-bestuurslid Jan Janssen (77).

– Hoelang hebben jullie dit werk gedaan?
Oud-voetballer: “Ik heb het vijftien jaar op de vrijdagmiddag gedaan, terwijl Jan die in het bestuur heeft gezeten er twintig jaar op de maandagmorgen op heeft zitten. We zorgen er met een club van een man of vijftien voor dat de kleedkamers en het complex er voor én na het weekend weer goed uitzien.”

– Hoe hebben jullie het zo lang volgehouden?
Oud-bestuurslid: “Het is gewoon een heel leuke en gezellige club met mensen. Daarbij is er altijd wel wat te doen. De laatste tijd was ik vooral bezig met het doen van klusjes, dingen herstellen na het weekend. We hebben ook elk jaar een feestelijke middag met eten erbij, waarbij we nu afscheid hebben genomen.”

– Wat gaan jullie nu doen?
Oud bestuurslid: “Op maandagmorgen in ieder geval lekker uitslapen! Daarnaast zullen we nog vaak genoeg gaan kijken bij de wedstrijden van het eerste elftal. Bovendien zitten we bij de kaart- en de biljartclub. We zullen zeker nog vaak bij de club komen.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12