Afbeelding

'Als sportman wil je altijd winnen'

sport

Editie: Week 18, Jaargang 23 |

SCHIPLUIDEN – Schipluiden verbrak afgelopen week de samenwerking met trainer Edger Kuntz. Jan Etienne en Peter van Oyen werden bereid gevonden om het seizoen af te maken.

– Kwam de vraag van het bestuur als een verrassing?
“Zeker, ik ging er vanuit dat Edger het seizoen zou afmaken, al was wel bekend dat er wat spanning was. Zelf zat ik er echter niet bovenop, omdat ik vooral met de overstap van zondag naar zaterdag bezig ben de laatste tijd.”

– Heb je getwijfeld?
“Absoluut niet. In dit soort situaties telt alleen het clubbelang. Die jongens zagen het zitten en Jan Etienne, trainer bij de B-jeugd, werd bereid gevonden om ook mee te doen. Dat is fijn, want ik kan niet twee keer per week trainen.”

– Gaan jullie de nacompetitie nog ontlopen?
“Natuurlijk, anders was ik er niet ingestapt. We willen de zondagperiode van de club netjes afsluiten en je wilt als sportman natuurlijk altijd winnen. Je hebt een eergevoel. Zondag hadden we tegen Lisse meteen een knotsgekke wedstrijd die in 5-5 eindigde en die we hadden moeten winnen. Nu moeten we nog tegen VUC-uit en BMT-thuis vol aan de bak. Ik ben ervan overtuigd dat het gaat lukken.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12