De bus van Partyverhuren.nl is een echte eyecatcher
De bus van Partyverhuren.nl is een echte eyecatcher (Foto: )

Partyverhuren.nl voelt zich thuis bij RODI

  lopende zaken

DEN HOORN - Partyverhuren.nl is een bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van alles wat je nodig hebt voor een goed feest. Na even stilgelegen te hebben door de coronamaatregelen, verwachten het bedrijf vanaf komende week grote drukte.

"Vanaf maandag zijn bijeenkomsten tot dertig personen toegestaan en vanaf 1 juli tot honderd personen, natuurlijk met behoud van anderhalve meter afstand", aldus Job van der Wildt, eigenaar van het bedrijf. "We verwachten dan ook dat de vraag naar onze producten zal toenemen. Wij leveren alles wat je nodig hebt voor een leuk tuinfeestje. Zorg wel dat je er op tijd bij bent, zodat je niet misgrijpt." Met Partyverhuren.nl is een bedrijf ontstaan waar alles voor een compleet feest gehuurd kan worden. Partyverhuren.nl heeft een groot assortiment en is specialist in het verhuren van partytenten, licht en geluid, biertaps met het goedkoopste premium bier van Zuid-Holland, statafels, terrasverwarmers, stoelen, popcornmachines, springkussens, stormbanen, opblaasfiguren, marktkramen en nog veel meer. "En mocht je op zoek zijn naar iets wat wij niet hebben, dan zorgen we dat ook dat er komt!"

Opvallen
Om te laten weten dat Partyverhuren.nl weer volledig klaarstaat om alle feestwensen te vervullen, hebben zij folders laten drukken bij RODI. "Deze gaan wij dit weekend verspreiden door Midden-Delfland." Ook zijn de bus en bierbar door RODI Sign & Print bestickerd met het Partyverhuren.nl-logo om deze echt te laten opvallen. "We zijn vaste klant bij RODI, door de snelle service en mooie aflevering van onze producten. We merken echt dat we veel aandacht trekken met de bestickering van onze bus. Als we in de toekomst nog eens wat nodig hebben om op te vallen, keren wij dan ook zeker terug!"

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1