Strijkservice Haaglanden gaat professioneel om met uw was- en strijkgoed. (Foto: PR)
Strijkservice Haaglanden gaat professioneel om met uw was- en strijkgoed. (Foto: PR)

Strijkservice Haaglanden: strijken en nog veel meer

Algemeen

YPENBURG - Lekker schoon, en klaar voor volgend jaar: nu het weer echt warmer wordt is het wellicht tijd om uw winterdekbed te verruilen voor het lichtere zomerexemplaar.

Maar wacht, stop het dekbed niet zomaar weg, maar laat het fris wassen door Strijkservice Haaglanden. Die hebben voor dat doel een professionele grote wasmachine aangeschaft, zodat het prachtig schoon wordt en heerlijk fris kan worden opgeborgen tot het weer kouder wordt. Het is maar één van de services waarvoor u bij Strijkservice Haaglanden terecht kunt. Zo kunt u bij ons ook uw was laten wassen of stomen. Vaak sturen mensen hun nette overhemd naar ons op om te wassen, en de bijbehorende pantalon en colbert om te laten stomen. Zo komt het allemaal weer keurig schoon bij u terug. Wassen doen wij in eigen huis en omdat we kleinschalig werken, wordt uw was niet met die van anderen gewassen en kunnen wij uw kleding optimale aandacht geven. Uiteraard alles volgens uw wensen. Daarna strijken en vouwen we uw was zodat het kastklaar bij u bezorgd wordt. Voor het stomen werken wij samen met een gerenommeerde stomerij in de regio. En zelfs voor kledingreparatie kunt u bij ons terecht.

Strijken
En natuurlijk, de naam zegt het al, ook strijken doen wij graag. Voor één keertje of op regelmatige basis. En voor een betaalbare prijs. Zo kunt u verschillende strijkabonnementen afsluiten, geheel naar uw wens en behoefte. Of u nu veel of weinig strijkwerk hebt. Geen tijd of gelegenheid om het strijkgoed zelf te brengen? Met de haal- en brengservice van Strijkservice Haaglanden is dat geen enkel probleem. In combinatie met ons strijkabonnement spreken we met u een vaste haal- en bezorgdag af, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Binnen de metropoolregio Den Haag-Rotterdam verzorgen wij diensten in bijna alle gemeentes. Maar zelfs buiten de regio zijn wij actief.

Bedrijvenservice
Niet alleen particulieren, ook bedrijven kunnen gebruik maken van de diensten van Strijkservice Haaglanden. Zo nemen wij graag uw bedrijfskleding onder handen of wassen en strijken wij de zakelijke kleding van uw medewerkers met een representatieve functie. Voor de horeca heeft Strijkservice Haaglanden een speciaal dienstenpakket dat helemaal is afgestemd op de bijzondere wensen van dit vakgebied. Ook hier hanteren we vaste afspraken en servicepakketten. Iedereen een andere wens, maar één geweldige service! Meer weten? Neem contact met ons op via 085-4016767 of mail naar info@strijkservice-haaglanden.nl. Website:
www.strijkservice-haaglanden.nl.