Jan Zimmerman en zijn team staan weer voor u klaar (Foto: Koos Bommelé)
Jan Zimmerman en zijn team staan weer voor u klaar (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Partycentrum Onder Ons gaat weer open!

lopende zaken

DELFT - Het heeft even geduurd door de coronamaatregelen, maar Partycentrum Onder Ons opent vanaf komende week in het weekend de gehele maand juni weer haar deuren voor gasten!

"Graag ontvangen wij jong en oud op ons mooie ruime terras", aldus eigenaar Jan Zimmerman. "Op zaterdag en zondag staan wij van 12.00 uur tot 17.00 uur klaar voor onze gasten om ze te voorzien van een drankje en een hapje van onze kleine lunchkaart. We hebben plek voor ruim honderd personen op ons zonnige terras. Wij starten voor nu al komende maandag, op Tweede Pinksterdag vanaf 12.00 uur, dus mensen zijn van harte welkom om ons weer een bezoek te brengen."

Feesten
Ook voor feesten en partijen kun je weer boeken bij het Delftse partycentrum. "Wij hebben mooie grote ruimtes waar je in de maand juni gemakkelijk met dertig personen kunt vertoeven en vanaf de maand juli met honderd personen. Dat natuurlijk met behoud van anderhalve meter afstand. Daarnaast hebben wij een mooie grote buitenruimte waar je ook gezellig iets kunt vieren met familie en vrienden. Wij verzorgen voor onze gasten een gezellige middag of avond met heerlijk eten, drinken en entertainment. " Bij Partycentrum Onder Ons kun je vanaf nu ook weer heerlijke arrangementen boeken. "Kom lekker barbecueën en geniet van ons buffet!"

Klaar voor heropening
Het partycentrum heeft dan wel de deuren de afgelopen maanden gesloten moeten houden, maar er is niet stilgezeten. "Deze tijd hebben we gebruikt om alles op te knappen en hier en daar wat te klussen. Wij zijn er nu helemaal klaar voor om de deuren weer te openen."

Boeken?
Partycentrum Onder Ons is gevestigd aan de Kerkpolderweg 8 en telefonisch bereikbaar via 015-2569708. Mailen kan ook naar info@onderons.nl. Neem ook eens een kijkje op www.onderons.nl, de Facebookpagina: Partycentrum Onder Ons en op Instagram: @OnderOnsDelft