Afbeelding

Advocatenkantoor Bloem praat ondernemers bij over nieuwe ontslagregels

lopende zaken

Editie: Week 19, Jaargang 22 |

Gertjan Bloem geeft juridische spreekuren en voorlichtingsmiddag voor ondernemers in het Swunghouse op het Delftechpark.

DELFT - Advocatenkantoor Bloem is een gespecialiseerd advocatenkantoor op het gebied van arbeidsrecht met drie juristen, gevestigd in het centrum van Den Haag. Het kantoor is aangesloten bij  het Landelijk Netwerk Gratis Spreekuur Advocaten. Deze juridische spreekuren, zowel voor ondernemers als voor particulieren, zijn een succes.


Gertjan Bloem heeft jaren ervaring op het gebied van arbeidsrecht. Zowel werkgevers als werknemers weten hem en zijn kantoor prima te vinden bij zaken als een geschil op de werkvloer, een ontslag, reorganisatie en vele andere arbeidsgerelateerde zaken.
Gertjan Bloem houdt in Delft regelmatig een juridisch spreekuur arbeidsrecht. Dit doet hij in het Swunghouse op het Delftechpark 11. “Dat slaat erg aan. Ik geef dan direct een kort advies en maak een ondernemer of particulier direct wegwijs in de bestaande regelgeving. Daaruit kan eventueel een zaak voortvloeien.”
Er vallen in Nederland veel ontslagen. Vaak vanwegen bedrijfseconomische redenen of disfunctioneren.  ”Werkgevers probeer ik te behoeden voor misstappen en hen tijdig bij te sturen. Werknemers willen vaak advies over een vertrekregeling waarbij hun rechten zo goed mogelijk worden gewaarborgd. De   belangen zijn groot voor zowel de werkgever als de werknemer.”
Met het oog op de aanstaande wijzigingen omtrent de Wet Werk & Zekerheid hebben werkgevers baat bij een goede voorlichting. Daarom organiseert Advocatenkantoor Bloem vrijdag 23 mei vanaf 14.00 uur een voorlichtingsmiddag om ondernemers te informeren omtrent de nieuwe ontslagregels zoals die zullen worden opgenomen in deze wet. “Want op 1 juli a.s. komen de eerste wijzigingen al. Dat is dichterbij dan je denkt”, merkt Bloem op. “Er gaat dan veel veranderen. Als je niet weet wat, kost dat je geld.” Gertjan Bloem helpt dit graag voorkomen. Ondernemers kunnen zich aanmelden voor de voorlichtingsmiddag via e-mailadres info@advocatenkantoorbloem.nl of telefoonnummer 070-8200383.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12