O’Donna maakt al bijna tien jaar deel uit van het Delftse stadsbeeld.
O’Donna maakt al bijna tien jaar deel uit van het Delftse stadsbeeld.

O'Donna: al tien jaar onderscheidend voor een betaalbare prijs

lopende zaken

DELFT – O'Donna bereikt binnenkort een belangrijke mijlpaal. De boetiek aan de Molslaan 12, gelegen langs een van Delfts sfeervolle grachten, viert in 2016 het tienjarig bestaan.

Odette Dorjee startte destijds haar onderneming om een winkel te creëren met een ander assortiment dan de gemiddelde boetiek. "Daarmee onderscheiden we ons van de rest. De klanten kunnen daarnaast rekenen op een eerlijk advies en uitstekende service, dat vind ik heel belangrijk."
Bij O'Donna zijn uitgebreide collecties van merken als Dante6, B by Bridget, American Vintage, Yzzy, Key Largo en vele anderen te vinden. De boetiek heeft ook lederen producten in het assortiment van merken als Goosecraft en Mission Blue. Wie een mooie jeans wil, kan onder meer kiezen uit merknamen als Eden Schwartz, Le temps des Cerises en 5Units. Een mooie outfit is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende accessoires. Bekende merken op dat vlak zijn onder andere Pimps & Pearls en Compagna Maria. Verder heeft O'Donna armbanden van Moost Wanted, sieraden van Heaven Eleven en MIAB, lederen tassen van Royal Republiq en tassen, portemonnees en bijzondere shawls uit de collectie van Merel by Frederiek. Alle producten die O'Donna verkoopt zijn van uitstekende kwaliteit, en desondanks heel vriendelijk geprijsd.
Om haar vaste klanten iets extra's te kunnen bieden, organiseert O'Donna voor hen regelmatig speciale trend- en stylingavonden in de winkel. De nieuwste trends op het gebied van mode worden dan gepresenteerd. Hiervoor werkt Odette vaak samen met andere ondernemers.
O'Donna is geopend op woensdag, donderdag en zaterdag van 10.30 uur tot 17.30 uur; vrijdag van 10.30 uur tot 19.00 uur; en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op maandag en dinsdag is de winkel desgewenst op afspraak geopend. Meer info: tel.
015 – 2142010 of www.odonna.nl.