Afbeelding

Sym Allo scooter als hoofdprijs in de Hoven Passage

lopende zaken

Editie: Week 21, Jaargang 22 |

De heer Ten Kley reikt namens winkeliersvereniging Hoven Passage de sleutels van een Sym Allo scooter uit aan prijswinnares Marleen Zeeman.

DELFT – In de Hoven Passage vond afgelopen zaterdag de prijsuitreiking plaats van de grote Facebook Winactie. De hoofdprijs was een Sym Allo scooter en die is gewonnen door Marleen Zeeman uit Delft. “Ja ik ben heel blij met mijn prijs”, zegt de winnares. “Het is een prachtige scooter, beschikbaar gesteld door Sunder Bromfietsen uit Den Hoorn.”

De prijs werd in een feestelijke ambiance uitgereikt door de heer Ten Kley namens de winkeliersvereniging Hoven Passage. Voor het grote moment van de bekendmaking van de hoofdprijs, werden eerst alle andere prijswinnaars blij gemaakt met een goodiebag. Het enige wat je hoefde te doen om mee te dingen naar de prijzen, was de Hoven Passage te 'liken' op Facebook. Bij deze Facebook Winactie was het dus de bedoeling de Hoven Passage te liken en te delen. “Daarna was het afwachten en hopen dat je er bij zou zitten”, zegt Marleen. “Er waren dertig kanshebbers en uiteindelijk heb ik de scooter gewonnen. Het was erg leuk, ook omdat iedereen aanwezig moest zijn. Zo kon iedereen zien dat het eerlijk is gegaan en er geen sprake was van doorgestoken kaart.” Marleen Zeeman woont zelf in het centrum van Delft. Toch gaat ze voor haar boodschappen graag naar de Hoven Passage. “Met de auto is dat winkelcentrum veel beter te bereiken”, zegt ze. “Ik vind hier de Jumbo een heel mooie winkel, maar kom bijvoorbeeld ook vaak bij Kippie en de dierenwinkel.” Bezoek de Hoven Passage ook eens. Regelmatig zijn er zulke leuke Winacties. Wakker worden! Op zaterdag 7 juni a.s. gaan we namelijk shoppen. Vanaf 7.00 uur zijn er spetterende aanbiedingen! Sta je in de Vroege Vogel Rij, dan maak je kans op leuke prijzen.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12