Afbeelding

Genieten van getalenteerde en minder getalenteerde zangers en zangeressen

cultuur

Editie: Week 28, Jaargang 23 |

Peter Kosterman en Nathalie Thunnissen gaan samen met hun vier muzikale familieleden Kelly, Cher, Debbie en Mike muzikale avonden vol entertainment verzorgen in De Tobbe.

DELFT – Zes hechte familieleden gaan vanaf zaterdag 18 juli vanaf 20.30 uur voor het nodige vertier zorgen in feestcafé De Tobbe in Delft. Tijdens deze door hen georganiseerde tweewekelijkse  avonden kan iedereen die het wil het podium beklimmen, de microfoon pakken en zingen.

De avonden omvatten drie onderdelen voor drie verschillende categorieën. Minder getalenteerde of ervaren zangers kunnen karaoken. Voor meer ervaren zangers die serieuzer met muziek bezig zijn is er een open podium èn dan is er nog de talentenjacht ‘So You Think You Can Sing’, waarbij deelnemers worden beoordeeld door een deskundige jury en waarmee prijzen te winnen zijn. De familieleden, die zich hebben verenigd in het bedrijf ‘Voices & Fun’, zijn ieder op hun eigen manier en zowel beroepsmatig als met hun hobby’s flink met muziek of entertainment bezig geweest. Ze hebben meer met elkaar gemeen. “We kijken allemaal graag naar talentenjachten op tv en zijn vaak naar live-optredens en karaokebars geweest”, vertelt Peter Kosterman. “Dus dachten we: Is het niet leuk zoiets te combineren?”

Dat gaat volgend weekend, na zes maanden voorbereiding, gebeuren. Wie zin heeft, kan één van de 3000 nummers uitzoeken en ondervinden wat het publiek van zijn of haar zangkunsten vindt. Daarentegen zullen echter ook echte zangers en zangeressen het podium bestijgen. “Zoiets is er nog niet in Delft en de regio”, zegt Kosterman. “Het is uniek. Het leuke aan karaoke is wel dat je op zulke avonden een hoop lol en gekkigheid hebt.” Op Facebook hebben inmiddels al tientallen mensen laten weten er zaterdag 18 juli bij te zijn tijdens de openingsavond. Die avond is er ‘alleen’ karaoke. Zondag 2 augustus om 20.30 uur is de eerste voorronde van So You Think You Can Sing, aanmelden is nu al mogelijk.

“Ik kijk toch wel het meeste uit naar de gezelligheid tijdens alle avonden die we hebben gepland”, zegt gastvrouw Nathalie Thunnissen, die de avonden op haar eigen prettig gestoorde manier zal presenteren. “Ik hoop dat mensen na afloop zullen zeggen: Wanneer is de volgende avond weer”, voegt Kosterman eraan toe. En dat het vooral zal bruisen van de gezellig, het entertainment en prachtig of verschrikkelijk gezongen liederen. En alles wat daar tussenin zit.
De entree bedraagt 5 euro. Zie voor nog veel meer informatie en de agenda de websites www.voicesfun.nl en www.facebook.nl/voicesfun.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12