Afbeelding

Betaalbare luxe bij gloednieuwe Yes! Salon in de Hoven Passage

Algemeen

Editie: Week 28, Jaargang 23 |

Het team van de Yes! Salon in de Hoven Passage, aan de vooravond van de opening en dus nog niet in de officiële bedrijfsoutfit.

DELFT – Yes! Salons heeft vrijdagmorgen een nieuwe kapsalon geopend in de Hoven Passage. Bijzonder aan deze kapsalon is de betaalbare luxe die klanten er vinden.

Dat is een formule die aanslaat, laat Mari de Kort weten. Hij staat als algemeen directeur aan het hoofd van de in totaal 56 kapsalons die Yes! Salons in Nederland en België heeft. “Betaalbare luxe is een soort tegenstrijdigheid, maar het is wel waar wij voor staan”, legt hij uit. “We zijn een luxe salon, met veel kwaliteit. We werken bijvoorbeeld alleen met producten van Wella, Nioxin en Sebastian. Ons personeel wordt maandelijks getraind en bijgeschoold en heeft veel aandacht voor de klant. Desondanks hanteren we toch een lage prijs. Dat is mogelijk door onze 30 jaar lange ervaring en de connecties die we hebben.”

Yes! Salons is daarnaast duidelijk over de prijzen. Mannen en vrouwen betalen hetzelfde. Knippen, wassen en stijlen kost bijvoorbeeld altijd 18 euro 50, inclusief hoofdmassage. Het verven van het haar met producten van Wella kost altijd 26 euro 50, ongeacht de sekse of lengte van het jaar. Voor het kleuren van het haar betaalt iedereen 18 euro 50. “Bij veel salons betalen vrouwen meer dan mannen en ook betalen ze doorgaans meer als ze langer haar hebben. Dat gebeurt bij ons niet. Iedereen betaalt dezelfde, lage en scherpe prijs.”
Bijzonder zijn ook de ruime openingstijden. De Yes! Salon is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. Iedereen kan er dan zonder afspraak terecht. Wil je wel een afspraak maken? Dat kan, alleen moet hiervoor wel 5 euro toeslag worden betaald.

Yes! Salon is gevestigd aan de Troelstralaan 73 in de Hoven Passage. Meer weten? Kijk dan op www.yes-salons.com of op facebook.com/yes.salons.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12