Afbeelding

Sandra's Haircare is vooral op technisch gebied een topsalon

vaste rubrieken

Editie: Week 25, Jaargang 23 |

Eigenaar Sandra Ripken (midden) samen met twee medewerkers in Sandra's Haircare op de hoek van de Dorpsstraat in Nootdorp.

NOOTDORP – De kapsalon is niet te missen voor wie vanuit de richting Brasserskade het centrum van Nootdorp nadert. Heel herkenbaar op de hoek van de Oudeweg en de Dorpsstraat is Sandra's Haircare gevestigd.

Een kapsalon voor dames, heren en kinderen. “De hype is op dit moment natuurlijk de Schorem-stijl”, zegt eigenaar Sandra Ripken. “Ook wij beheersen die stijl optimaal.” Sandra's Haircare bestaat al dertien jaar. Sandra begon de kapsalon vanuit haar eigen huis, met twee kappersstoelen. Na een jaar of vijf werd uitgebreid met nog eens twee stoelen. Na de verhuizing drie jaar geleden naar dit pand in de Dorpsstraat heeft de kapsalon de beschikking over zeven stoelen, zeven kappers, en ruime openingstijden (drie avonden).
“Heel gerichte aandacht voor de klanten, zodat we aan iedereen de beste zorg kunnen besteden”, legt ze uit. “Verder zijn we gespecialiseerd in haarkleuringen met het merk Goldwell. Dat geldt overigens niet alleen voor haarkleuringen. Regelmatig bezoeken we symposia, cursussen en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ook zijn we een gecertificeerd Mediceuticals salon, bijvoorbeeld in de behandeling van haaruitval, psoriasis en huidproblemen. Het speciale medicinale merk dat Sandra's Haircare hiervoor gebruikt, is Mediceu+icals. Voor dermatologische haar- en huidoplossingen.”
Ook een heel leuk product is Pink Pewter, dit zijn haarsieraden waarmee je niet alleen een compleet nieuwe look kunt creëren of een oude look nieuw leven in kunt blazen, maar die tegelijkertijd ook naadloos aansluit bij de laatste modetrends.
Kijk op de website voor de openingstijden. Gelieve vooraf een afspraak te maken. Telefoon: (015) 310 79 79. Internet: www.sandrashaircare.nl. En Facebook: Sandra’s Haircare.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12