Afbeelding

Bruidspaar van de maand

vaste rubrieken

Editie: Week 29, Jaargang 23 |

DELFT – Een zilveren bruiloft, dat is iets waar je trots op kunt zijn. En dat zijn Soerin en Sandra dan ook. Ze zijn in 1986 verloofd en op 22 juni 1990 getrouwd. Inmiddels hebben Soerin en Sandra drie prachtige zonen van 23, 21 en 16 jaar, die de zilveren bruiloft natuurlijk uitgebreid hebben mee gevierd.

Op het moment dat Soerin en Sandra elkaar leerden kennen, dat was in november 1984, waren ze respectievelijk 16 en 14 jaar. Hij zag haar een keer in het Haagse Zuiderpark met een vriendin. Hij voetbalde daar best wel vaak. Soerin probeerde haar te versieren, maar dat lukte maar niet. Helaas. Want hij vond haar heel erg mooi. Vervolgens zag Soerin haar op verschillende dansavonden, maar daar kwam het er helaas ook niet van.

Toen werd er op een dag bij zijn ouders thuis opgebeld. Degene aan de lijn vroeg naar Soerin. Het was haar vriendin die namens Sandra belde. Die zei: “er is iemand die jou leuk vindt...”

Maar nog steeds wist hij niet wie hij voor zich zou moeten hebben. Maar toch wat met haar afgesproken. Na nog wat verder gepraat te hebben, kwam er een vervolgafspraak van op station Ter Noot, bij het Bezuidenhout. Ik had echt geen idee wie het zou kunnen zijn, toen ik daar op het station stond. Toen de tramdeuren open gingen en ik haar zag staan...

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12