Vroege Vogel Dag in de Hoven Passage

Algemeen

Editie: Week 21, Jaargang 22 |

DELFT – De Vroege Vogel Dag vindt op zaterdag 7 juni a.s. plaats in de Hoven Passage. Dat betekent dat alle winkels vanaf 7.00 uur al open zijn! Winkeliers spetteren met spectaculaire kortingen die het hoogst zijn om 7.00 uur en gedurende de dag aflopen. U kunt vanaf 6.30 uur in de rij komen staan bij de hoofdingang van Bo Casa enzo. In de rij wordt u getrakteerd op lekkers van de Jumbo en voor de eerste honderd mensen in de rij is er een gratis luxe ontbijt bij Mirell, Broodexpress, Dulcimo of Bo Casa! Dat is al lekker de dag beginnen! Ook worden er lootjes uitgedeeld in de Vroege Vogel Rij voor de loterij. Naast dertig goodiebags wordt er ook een shoppingbon van 250 euro verloot! De loterijen zijn om 10.00 uur en 13.00 uur.

Het wordt een gezellige dag! Om 7.00 uur gaan de deuren open en dan kunt u de hele dag winkelen tot 17.00 uur. De kortingen worden omgeroepen, dus tijdens het winkelen weet u ook precies waar u terecht kunt voor dat koopje. Tijdens de dag is er muziek en er wordt twee keer een dansworkshop gegeven door Cherrylicious. Die vinden plaats om 9.30 uur en 12.30 uur. Kids swing lekker mee! Houd de krant in de gaten voor de kortingen. Die zullen volgende week worden gepubliceerd!
Het event is georganiseerd door Rodi Media en Studio-2010 in opdracht van het bestuur van de Hoven Passage. Informatie over de Hoven wordt ook gepubliceerd op hun Facebook pagina InDeHovenPassage.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12