Gastouder Marion Maat krijgt 'Het grote voorleesboek voor de allerliefste oppas' uitgereikt

  lopende zaken

Editie: Week 39, Jaargang 22 |

Gastouder Marion Maat krijgt van directeur Hubèr Agterberg van ViaViela BV 'Het grote voorleesboek voor de allerliefste oppas' uitgereikt.

DELFT/PIJNACKER – Gastouderbureau ViaViela Delft  heeft gastouder Marion Maat ter gelegenheid van de Dag van de Gastouder extra in het zonnetje gezet door 'Het grote voorleesboek voor de allerliefste oppas' uit te reiken. Donderdag 18 september was het de Dag van de Gastouder. Tijd om de gastouders van ViaViela Delft extra te bedanken voor hun goede zorgen en liefdevolle kinderopvang.

ViaViela deed aan alle ouders een oproep om op de Facebookpagina van ViaViela in een persoonlijk bericht te benoemen waarom hun gastouder zo bijzonder is. De tien mooiste berichten zijn beloond met 'Het grote voorleesboek voor de allerliefste oppas'. “Er zijn heel veel mooie, lieve en bijzondere berichten geplaatst door de ouders. Eén van deze mooie berichten is voor de Delftse gastouder Marion Maat en zij is daarmee de winnaar van dit prachtige voorleesboek”, aldus Arja van der Pot, houder van gastouderbureau ViaViela Delft.
Gastouder Marion kreeg dit voorleesboek overhandigd door Hubèr Agterberg, directeur van ViaViela B.V., op zaterdag 20 augustus, de eerste Toppersdag van ViaViela. Op deze gezellige dag in de Soete Suikerbol te Pijnacker kreeg een aantal zich onderscheidende gastouders uit de regio’s Delft, Gouda en Rotterdam een workshop en high tea aangeboden!

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1