Afbeelding

Koks kijken uit naar de samenwerking tijdens Crazy Pianos Meets Delft

cultuur

Editie: Week 30, Jaargang 23 |

Crazy Pianos Meets Delft is 3 augustus op de uiterst sfeervolle locatie langs de gracht en aan de voet van de Oude Kerk, waar ook Delft Serveert vorig jaar plaatsvond.

DELFT – Delft maakt maandag 3 augustus kennis met een gloednieuw en spectaculair evenement: Crazy Pianos Meets Delft. Pianisten van Crazy Pianos spelen dan verzoeknummers terwijl verschillende Delftse horecazaken voor de lekkerste gerechten zorgen.

Koks van Smookey Goodness, Le Mariage en Moodz gaan die avond een samenwerking aan waar zij maar, vooral de gasten ook met volle teugen van zullen genieten. De barbecues worden verzorgd door Smookey Goodness en wie dit Delftse bedrijf kent, weet dat zij niet met de meest eenvoudige huis, tuin en keuken barbecues komen. “We gaan onder meer broodjes maken van 16 uur lang en traag gegaarde varkensschouder”, vertelt Roland Bijkerk van Smookey Goodness. “Die serveren we met huisgemaakte barbecuesaus, een eigen kruidenmix, koolsla en honingmosterdsaus. Het is een van onze specialiteiten die het altijd goed doet op festivals. Een erg populair broodje.” Smookey Goodness heeft de nodige ervaring met barbecueën tijdens festivals en evenementen. “De combinatie van muziek en eten is ons niet vreemd. We vinden het leuk dat nu ook in Delft te doen, zodat we de stad waar we vandaan komen kunnen laten zien wat we doen en kunnen.”

Georg Vredebregt van Le Mariage kan alvast verklappen dat hij een 'fantastische malse crazy steak' gaat maken. “Die gaan we eerst roken, daarna grillen. We serveren 'm met een mooie spicey barbecuesaus.” Verder komt Le Mariage met aardappels uit de oven en worden complete zeebaarzen gegrild. Deze worden geserveerd met ravigotesaus.

Ahmed Baglari is kok bij Moodz en kijkt uit naar de samenwerking met zijn collega’s. “Wij gaan een Black Angus Burger maken”, vertelt Ahmed. Ook de vegetarische gasten worden niet vergeten. “We zien bij Moodz en Sevenhills steeds meer vegetarische gasten, in de loop der jaren zijn we hierin erg gegroeid. We kunnen hen steeds meer heerlijke gerechten bieden. Daarom gaan we tijdens Crazy Pianos Meets Delft een heerlijke burger voor vegetariërs maken. Ik heb er zin in om met andere horecazaken de handen ineen te slaan en er samen een leuke dag van te maken. We merken dat barbecue dit jaar de hype is op culinair gebied. Mooi om samen te werken met Smookey Goodness en Le Mariage en van hun ervaringen te leren. Voor de gasten wordt het 3 augustus een mooie en grote show. Leuk daaraan ons steentje te mogen bijdragen.” Ahmed weet één ding zeker: “Wat we gaan maken zal smakelijk en lekker zijn.” En, voegt Georg eraan toe: “We hebben dan vlees, vis en vegetarische gerechten, dus voor ieder wat wils.” Roland Bijkerk sluit zich er helemaal bij aan. “We gaan er feestje van maken.” Kaarten voor Crazy Pianos Meets Delft kosten 10 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Moodz en Le Mariage of via Facebook.com/crazypianosmeetsdelft.

 

 

 

Maak kans op kaarten of een VIP-pakket


Delft op Zondag mag tien kaarten en één VIP-pakket weggeven voor Crazy Pianos Meets Delft. Dit laatste omvat entreekaarten, een meet & greet met de artiesten en een overnachting met ontbijt in het Best Western Museumhotel. Wie kans op één van deze prijzen wil maken moet naar www.facebook.com/crazypianosmeetsdelft gaan en via de tijdslijn zijn of haar ‘Crazy Delft op Zondag Top 3’ van verzoeknummers doorgeven.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12