Afbeelding

Organisatie Crazy Pianos Meets Delft verwacht mooie muziek, lekker eten en vooral veel gezelligheid

Algemeen

Editie: Week 31, Jaargang 23 |

Donderdagmiddag waren Ed Hoogendijk (links) en George Zevenbergen al druk in de weer met de opbouw van Crazy Pianos Meets Delft.

DELFT – Nog heel even en Delft kan gaan genieten van Crazy Pianos Meets Delft. Maandagavond 3 augustus zullen aan de voet van de Oude Kerk muziek, entertainment en eten en drinken de hele avond hand in hand gaan.

De kaartverkoop gaat hard. Donderdagmorgen waren al ruim vijfhonderd van de zevenhonderd beschikbare kaarten over de toonbank gegaan. “En vol is vol, dus wees er snel bij”, zegt Ed Hoogendijk, één van de organisatoren. “Want wat de gezelligheid en veiligheid betreft willen we niet dat het te vol is. Het moet een gezellig meezing feest zijn.”

Daar zullen de pianisten van Crazy Pianos wel voor zorgen. Zij spelen verzoeknummers. Afgelopen weken konden de lezers van de krant Delft op Zondag al hun ‘Crazy Delft op Zondag top 3’ indienen en hiermee een mooie prijzen winnen, waaronder een VIP-pakket inclusief overnachting en ontbijt in het Best Western Museum Hotel. Afgelopen weekend stond de kraker ‘Pianoman’ van Billy Joel met stip op 1 in de tussenstand, dus de kans is groot dat de entertainers van Crazy Pianos die zullen spelen. Afgelopen week werd één van die artiesten alvast bekend gemaakt: Stevie J. “Hij is een geweldige pianist”, weet Hoogendijk.

Schitterend weer
Hij kan niet wachten tot het maandag is. “Het belooft ook nog eens schitterend weer te worden. De chefs van Le Mariage, Moods en Smokey Goodness waren afgelopen dagen al volop in de weer met de voorbereiding van hun gerechten met vlees of vis en vegetarische gerechten. De tenten zijn inmiddels neergezet en het tapijt is gelegd. We kunnen gaan knallen. Het is waanzinnig om al die samenwerkingen rond Crazy Pianos Meets Delft te zien. Het gaat een geweldig festival worden.”
Wie nog een kaart wil bemachtigen moet snel zijn. Deze waren, in elk geval bij het ter perse gaan van deze krant, nog verkrijgbaar bij Le Mariage, Moodz, MIOS en www.facebook.com/crazypianosmeetsdelft en kosten in de voorverkoop 10 euro.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12