Afbeelding

Finalist Moodz komt met eigen vervolg op Mijn Tent is Top

lopende zaken

Editie: Week 24, Jaargang 22 |

DELFT – Vijf jaar geleden zat heel Nederland aan de buis gekluisterd om onder meer deelnemer Moodz Eten & Drinken te volgen in het spraakmakende TV-programma Mijn Tent is Top.

Uiteindelijk eindigde het restaurant op de tweede plaats in het programma van Herman den Blijker George en Monique Zevenbergen wisten hun ‘tent’ uit te bouwen tot een gewaardeerde horecazaak in Delft. Nu, vijf jaar later, viert Moodz haar jubileum en dat doen ze net zo spectaculair als hun start in 2009.
George en Monique Zevenbergen, de drijvende krachten achter Moodz, brengen een vervolg op Mijn Tent is Top met een eigen programma: 'Mijn restaurant voor 1 dag’. Vijf jaar geleden gingen zij de strijd aan met verschillende koppels en begonnen zo aan hun droom ‘Moodz’. Nu krijgen drie koppels de kans om Moodz voor één dag over te nemen. Van het samenstellen van een menu, het doen van inkopen, tot aan het bereiden en serveren van de gerechten. Dat voor een vol restaurant gevolgd door een camerateam dat alles filmt. Iedere avond is er een vakjury aanwezig die de koppels op verschillende onderdelen beoordeelt, net zoals in het programma Mijn Tent is Top. Een flinke opdracht, maar de unieke kans om voor heel even eigenaar te zijn van een eigen restaurant. Voor de winnaar ligt er een grote prijs klaar: wat dat is, houdt de organisatie nog even geheim.
Jong en oud mag zich in teams van twee opgeven voor dit unieke programma, dat volledig wordt opgenomen en online uitgezonden. Inschrijven kan tot en met 18 juni. Stuur een mail naar info@deburgemeesters.nl.Uit alle inschrijvingen worden drie koppels uitgekozen. De afleveringen worden uitgezonden tussen 7 en 13 juli, gedurende de feestweek van Moodz.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12