Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Anne Ruijgrok

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat doet u hier vandaag bij De Hoven Passage, op de Papsouwselaan?
“Vandaag ben ik hier in De Hoven om even wat boodschappen te doen bij de Dirk van den Broek. Bovendien heb ik mijn telefoon bij me, die opgeladen moet worden.”

Wat zijn verder uw plannen vandaag?
“Naast het doen van boodschappen en het opladen van mijn telefoon, heb ik ook plannen om met mijn broer af te spreken. Mijn broer komt naar mij om een borreltje te drinken. Vroeger had ik zeven broers, maar helaas zijn die er bijna allemaal niet meer. Nu heb ik er nog maar één. Gelukkig woont hij wel in Delft, hij woont namelijk in de Indische buurt. We drinken elke donderdag samen een borreltje.”

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
“Mijn favoriete plekje in Delft is eigenlijk De Hoven zelf. Ik woon hier in de buurt en ik vind het hier veel mooier dan in de stad. Ik kom hier altijd graag en woon al een tijd hier achter met mijn hondje.”

Wie zou u graag nog een keer willen ontmoeten?
Mijn vrienden uit Californië.

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
“Komend weekend staan er eigenlijk niet veel plannen op de agenda. Als ik eerlijk ben, blijf ik waarschijnlijk grotendeels thuis. Mijn woning bevindt zich op de eerste etage hier bij De Hoven, en ik wil er zijn voor mijn zieke hondje. Dus, in het weekend zal ik mijn hondje gezelschap houden.”