Afbeelding

Delvenaar in beeld: Jacqueline Naaborg (66)

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat doet u hier vandaag in De Hoven Passage? 
“Ik ga even wat lekkers voor de Pasen halen voor mijn mantelvriendjes. Ik noem hen altijd zo. Zij zijn oude vrienden van mijn ouders, beiden zevenennegentig en wonen nog helemaal zelfstandig. Als er iets is met de computer bijvoorbeeld, dan komt Jacqueline eraan. Dokter Jac, voor uw ongemak!”

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
“Dat is waar ik woon, de smalle kant van de Buitenwatersloot. Vanaf mijn geboorte tot nu toe, heb ik op vier verschillende nummers op de Buitenwatersloot gewoond. Waar ik nu woon, was het huis van mijn partner waarbij ik introk. Hij is helaas overleden.”

Wie zou u graag een complimentje willen geven?
“Nou, jou eigenlijk. Je schrijft hartstikke leuke stukjes en ik lees ze altijd graag. Ik vind het toch knap dat je dan allemaal vreemde mensen aanspreekt, moet je maar durven!”

Wie zou u graag een keer ontmoeten?
“Ik was altijd dol op Sean Connery, de eerste James Bond. Ik viel wel op hem hoor. Als hij hier zou staan, zou ik vragen of hij iets te doen heeft en race ik rechtstreeks op dat beschuitje af, haha.”

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
“Eerste Paasdag vier ik altijd bij mijn schoonzusje. We gaan dan lekker brunchen met een leuke groep vrienden. Iedereen maakt dan wat lekkers, iedereen maakt ieder jaar hetzelfde en ieder jaar gaat iedereen een voor een voor de groep staan om te vertellen wat zij hebben gemaakt. Tweede Paasdag komen mijn kinderen en kleinkinderen gezellig langs!”