Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Manuel Altemar (45)

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat doe je hier vandaag in de Choorstraat? 
“Ik ga even wat boodschapjes doen hier bij de supermarkt. Eigenlijk doe ik de kleine boodschappen altijd hier. Ik woon zelf op de Tweemolentjeskade, lekker dichtbij dus.”

Wat is je favoriete plekje in Delft? 
“In de zomer zit ik graag bij het Klooster. Dit is een heel leuk tentje aan het Rietveld, met allemaal speciaalbiertjes. Daarnaast vind ik het heel leuk om zomers met het gezin over de Delftse wateren te suppen. Vanaf onze straat sup je zo de Schie op of de Delftse grachten in.”

Wie zou je graag een keer ontmoeten?
“Aanstaande zaterdag ga ik naar een concert van Roger Waters, dus hem zou ik wel een keer willen ontmoeten. Dan neem ik voor hem speciaalbiertjes van het Klooster mee, haha.”

Wie zou je graag een complimentje willen geven?
“We hebben een aantal pittige jaren achter de rug met de Corona pandemie. Daarom wil ik alle zorgmedewerkers een compliment geven. Zij hebben echt keihard moeten werken onder veel druk en bizarre omstandigheden. Daarvoor een groot compliment.”

Wat was jouw nieuws van de afgelopen week?
“De verkiezingen. Dat de BBB de grootste partij is geworden is een positieve verrassing. Zelf stem ik VVD, maar ik denk dat een combinatie van deze twee partijen, veel goeds kan brengen.”

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
“Mijn zoons moeten beiden voetballen, gelukkig lekker thuis in Delft.”