Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Constance Bottcher (38)

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat doe je hier vandaag in de Bomenwijk?
“Ik moest wat boodschapjes halen. We komen net terug van vakantie. We zijn lekker een weekje naar de ouders van mijn vriend geweest, in Duitsland. Heerlijk tot rust gekomen, veel gewandeld en kerst gevierd.”

Wat is jouw favoriete plekje in Delft?
“Ik heb er veel! Maar mijn meest favoriete plekje is de Delftse Hout. Lekker dichtbij en een fijne plek. Wij wonen nu sinds twee jaar in Nederland, we komen uit Duitsland. Mijn vriend kreeg hier een baan en ik dacht, ik ga mee! Gewoon het avontuur aan gaan. Zelf werk ik als fysiotherapeut bij de Bieslandhof. Hoelang we in Nederland blijven weten we niet, voor nu heb ik het onwijs naar mijn zin hier en wil ik nog niet weg.”

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
“Dit weekend is het natuurlijk Oud en Nieuw en eigenlijk hebben we net, twee uur geleden in de auto, pas besproken wat we gaan doen. We willen lekker thuis eten en dan even de stad in, ergens gezellig een drankje doen. Verder zien we wel hoe de avond loopt eigenlijk.”

Wie zou je graag een keer willen ontmoeten?
“Meghan Markle. Op het moment kijk ik de documentaire op Netflix en zij lijkt me een hele lieve vrouw. Ook zou ik haar een compliment willen geven, dat ze het zo goed doet en wat ze betekent voor een grote groep in de maatschappij.”

Wie zou je graag een complimentje willen geven?
“Mijn moeder. Al een tijd zorgt ze voor mijn vader, hij is ziek. Het is pittig voor haar en ik woon niet in de buurt, dat maakt het lastig.”