Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Jeremy Morien (28)

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat doe je hier vandaag in de Delftse Hout? 
“Ik ben aan het wandelen met vrienden en onze honden en straks gaan we wat drinken bij het tentje hier.”

Wat zijn de plannen voor komend weekend? 
“Vanavond heb ik met mijn vriendin en vrienden een spelletjesavond. Morgenmiddag heb ik een verjaardag en voor de rest van het weekend doen we lekker rustig aan. De afgelopen periode hebben we het best druk gehad, dus dit weekend even lekker uitrusten.”

Wie zou je graag een complimentje geven? 
“Mijn familie. Mijn ouders en opa en oma staan altijd voor ons klaar. Mijn opa doet nog heel veel. Zo is hij laatst bijvoorbeeld voorzitter geweest van de Swim to Fight Cancer. Daarnaast past hij op woensdag altijd samen met mijn oma op onze twee dochters, dan gaan ze overdag naar een speeltuin of naar Drievliet en ‘s avonds heeft hij dan weer een vergadering. Ook bij Full Speed is hij voorzitter. Hij doet dus echt heel veel. Ook mijn ouders staan altijd voor ons klaar, passen vaak op de kinderen en doen veel voor ons, daar ben ik echt dankbaar voor.”

Wat is je favoriete plekje in Delft?
“Dat is de Beestenmarkt. Ik vind het leuk om daar lekker een biertje te drinken met vrienden, maar de Delftse Hout vind ik ook echt leuk. Je kan hier lekker wandelen met de hond.”

Wat was het nieuws van de afgelopen week? 
“Met name die energieprijzen die zo stijgen. Ik merk om mij heen dat iedereen het gelukkig nog wel kan betalen, maar het houdt iedereen wel bezig.”

!