Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Conny Wevers (65)

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat doet u hier vandaag in de Wippolder? 
“Ik heb net mijn kleinzoon en kleindochter uit school gehaald en zij willen graag pizza eten, dus dan doen we dat en dan gaat oma dat halen! Vandaar dat ik net de supermarkt uit kwam. Ik woon hier in de Wippolder. Heerlijke wijk, lekker volks en alles in de buurt wat je nodig hebt.”

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
“Het Delftse Hout vind ik echt een heerlijke plek. Ik kom daar geregeld om lekker te wandelen. De Beestenmarkt vind ik ook een leuke plek. Eigenlijk is alles in Delft leuk, één favoriete plek kan ik niet kiezen.”

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
“De oorlog in Oekraïne. Ik denk dat het nooit meer over gaat. Misschien wordt het nog wel erger, een derde wereld oorlog bijvoorbeeld. Eigenlijk is dat het al, want het gaat de hele wereld aan.”

Wie zou u graag een keer ontmoeten? 
Celine Dion wil ik een keer ontmoeten! Oh, eigenlijk wil ik André Hazes ook ontmoeten als dat zou kunnen, wel de oude André dan. Ik hou van dansen en ben gek op muziek, alle soorten. Maar Celine Dion en André Hazes zijn wel echt mijn twee favoriete artiesten aller tijden, dus als die twee hier nu zouden staan, lijkt me dat prachtig.”

Wie zou u graag een compliment willen geven?
“Meerdere mensen eigenlijk wel, maar mijn dochter springt er wel echt uit. Ik ben zo trots op hoe ze alles gewoon doet en regelt. Daarnaast wil ik mijn buurvrouw een hart onder de riem steken, dat heeft ze wel nodig.”