Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Ingrid van Dipten (56)

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat doet u hier vandaag in het centrum?
“Ik moest wat boodschapjes doen en bij van Uffelen mijn broek in laten korten, dus ik dacht ik pak even lekker de fiets naar het centrum.”

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
“De Beestenmarkt. Ik kom daar graag voor een lekker bakje koffie, voornamelijk in de middag.”

Wie zou u graag een keer ontmoeten?
“Mijn vader is in 2018 overleden. Hem zou ik nog wel een keer willen ontmoeten. Ik zou dan willen vragen of wat we hebben gedaan, de juiste keuze is geweest.”

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
“Die meneer die in Pijnacker in elkaar is geslagen door drie jongens. Vreselijk. Hoe dit soort dingen nou steeds vaker gebeuren, geen idee. Ik heb zelf twee jongens, die zie ik dat niet doen. Het is toch een gebrek aan opvoeding. En geef ze nou ook eens een goede straf. Laat ze bijvoorbeeld helpen in de zorg, voor een lange tijd. Ze komen er vaak te makkelijk mee weg.”

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
“Mijn moeder is zaterdag jarig, daar gaan we gezellig heen. Dus bij deze mam, gefeliciteerd! Zondag gaan we lunchen met mijn schoonmoeder, voor moederdag.”

Wie zou u graag een compliment willen geven?
“Mijn vriend wil ik een compliment geven. In verband met mijn ziekte, moet hij nogal veel doen. Ik heb een hartafwijking en sta op de wachtlijst voor een harttransplantatie. Mijn vriend is echt mijn steun en mijn kinderen trouwens ook!”