Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Cor (70) en Coby (68)

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat doet u hier vandaag in de Bomenwijk? 
Cor: “Boodschapjes doen! We wonen in de Indische Buurt, dus lekker dichtbij.” Coby: We doen hier wel bijna iedere dag een boodschapje.”

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
Cor: “De Action! Heerlijk goedkope spullen kopen.” Coby: “Nou, mijn favoriete plekje in Delft is ons huis eigenlijk, daar ben ik gewoon graag.”

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
Coby: “Dat alles zo duur is tegenwoordig. Laatst in de speech van de Koning, werd verteld dat we er allemaal een beetje bij zouden krijgen. Maar er veranderd niks, want het leven wordt duurder. Ik heb mijn hele leven hard gewerkt en uiteindelijk heb je een klein pensioentje. Als ik dat had ik geweten, had ik gewoon niet gaan werken.”

Wie zou u graag een keer ontmoeten?
Cor: “Mark Rutte!. Ik ben het niet altijd met hem eens, maar ik vind het een geweldige vent.” Coby: “Hij doet gewoon z’n best en die man kan ook geen wonderen verrichten, dat denken sommige mensen wel volgens mij.”

Wie zou u graag een compliment willen geven?
Cor: “Onze dochter in Zeeland. Ze is alleen met twee kinderen en ze is gewoon een kanjer. De andere kinderen ook natuurlijk, het zijn allemaal toppers. Tot slot wil ik een goede vriendin van mij een compliment geven. Zij heeft een hersenbloeding gehad rond de kerstdagen, waardoor haar linkerkant verlamd is geraakt. Ze is zo goed bezig en ze is zo sterk, ik waardeer haar enorm.”