De Triathlon Delft zoekt vrijwilligers voor zondag 18 juni ( foto: Mario Bentvelsen )
De Triathlon Delft zoekt vrijwilligers voor zondag 18 juni ( foto: Mario Bentvelsen ) Foto: Springstof Media

De Triatlon Delft is terug en zoekt vrijwilligers!

Algemeen

DELFT - In 2023 gaat Triathlon Delft opnieuw van start. Na het succes van de eerste wedstrijd wordt er op zondag 18 juni weer een triatlon georganiseerd in Delft. De organisatie is er helemaal klaar voor, maar hebben momenteel helaas nog niet voldoende vrijwilligers. 

De triatlon is een race waarin zwemmen, fietsen en hardlopen wordt gecombineerd. De afstanden kunnen verschillend zijn en het is een uitdaging voor iedereen die sportief bezig wil zijn. In Delft wil de organisatie vooral ook beginnende triatleten enthousiast maken en de kans geven om aan een race deel te nemen. Om deze reden worden er races georganiseerd over verschillende afstanden. Naast individueel kun je ook samen de uitdaging aan gaan en deelnemen als trio: één zwemmer, één fietser en één loper! Uiteraard kan ook de jeugd meedoen aan dit spektakel. Er zijn startmomenten voor de jeugd vanaf 12 jaar en jongere kinderen kunnen tijdens de kidsrace al kennismaken met triatlons.

Vrijwilligers
Het organiseren van een triatlon kan niet zonder vrijwilligers. Voor dit mooie evenement is de organisatie hard op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen met het veilig laten verlopen van de wedstrijd. De organisatie wil graag het minimum aantal vrijwilligers halen, om te zorgen voor de veiligheid van de deelnemers. Er zijn in totaal nog 50 mensen nodig die op zondag 18 juni willen helpen met het in goede banen leiden van de triatlon. Als vrijwilliger krijg je een lunch, een bidon, een shirt en een tas en zorg je ervoor dat de deelnemers een onvergetelijke dag hebben! Ook ben je welkom op de afterparty bij Plané in Delftse Hout. 

Aanmeldingen
Voor meer informatie over dit mooie evenement of om je aan te melden als vrijwilliger ga je naar www.triathlondelft.nl. Je kunt je vragen ook mailen naar vrijwilligers@triathlondelft.nl.