Word vrijwilliger bij de Triathlon Delft
Word vrijwilliger bij de Triathlon Delft

Kom helpen bij de Triathlon!

sport

DELFT - Op zondag 18 juni wordt voor de tweede keer Triathlon Delft georganiseerd. De afgelopen editie was een succes en iedereen kijkt uit naar de wedstrijd van dit jaar.

Zo’n 750 deelnemers zullen een sportieve uitdaging aangaan waarbij ze over verschillende afstanden racen. Er zal worden gezwommen in de Grote Plas, gefietst via de Groenzoom en hardgelopen rondom de Delftse Hout. Triathlons zijn er in veel verschillende afstanden, tot en met de ‘long distance’ waar je een hele dag mee bezig bent. Wie wint dit jaar de Delftsblauwe tegeltjes?

DVA Kidsrace
Voor kinderen is er de DVA Kidsrace waarbij de Delftse Vakantie Activiteiten in het zonnetje worden gezet. De triathlonorganisatie haalt donaties op en schenkt daarnaast een deel van het inschrijfgeld aan de Stichting DVA, zodat meer Delftse kinderen een leuke vakantie kunnen beleven.

Vrijwilligers
Een team, bestaande uit dertien mensen, werkt achter de schermen hard om alles te regelen, van veiligheidsplan tot medailles. Dat is echter maar een deel van de organisatie. Op de dag zelf hebben zij nog versterking nodig van mensen die een ochtendje willen komen helpen. Zonder vrijwilligers is er geen evenement! Heeft u niets te doen op 18 juni? Nu wel! Voor lunch wordt gezorgd en na afloop is er speciaal voor de vrijwilligers nog een hapje en een drankje in het zonnetje in Delftse Hout.

Aanmelden
Aanmelden kan digitaal op triathlondelft.nl/vrijwilligers en meer informatie kunt u opvragen via vrijwilligers@triathlondelft.nl.

Alvast bedankt voor uw hulp!