De Swim Delft in 2019 (Foto: Koos Bommelé)
De Swim Delft in 2019 (Foto: Koos Bommelé)

Swim to Fight Cancer Delft zoekt vrijwilligers

Algemeen

DELFT - Op woensdag 29 juni organiseert het bestuur van Swim to Fight Cancer Delft vanaf 19:30 uur een informatiebijeenkomst in De Schaapskooi aan de Korftlaan. Deze avond is bedoeld voor iedereen die zich heeft opgegeven als vrijwilliger, ambassadeur of sponsor. Extra vrijwilligers en sponsors zijn nog steeds meer dan welkom, dus kom vooral ook langs voor meer informatie.

Stichting Fight Cancer wil met Swim to Fight Cancer een onderscheidend en uitdagend evenement neerzetten en daarmee maximale aandacht genereren voor de missie: een wereld realiseren waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. De ambitie is om met Swim to Fight Cancer fondsen te werven voor kankeronderzoek. 

Swim Delft
De Swim Delft is een recreatieve zwemtocht van circa 2000 meter voor volwassenen en circa 650 meter voor junioren door natuurlijk buitenwater. Dit jaar heeft het bestuur besloten om ook een Spin-evenement te organiseren. Er zullen twee Spin-momenten plaatsvinden maar bij heel veel interesse kan er een derde moment bijkomen. Het Spinning uur zal onder leiding staan van een professionele Spinning instructeur. De Spinners laten zich net als de Swimmers sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Hulp
Om dit evenement mogelijk te maken is de organisatie op zoek naar sponsors. Naast deelnemers en sponsors hebben ze voor het slagen van dit evenement vooral ook veel vrijwilligers nodig die zich willen inzetten voor Swim to Fight Cancer. Dus ben je vrijwilliger, ambassadeur of sponsor of wil je dat worden? Wil je meer weten over het Swimmen of Spinnen? Kom dan zeker naar de informatieavond! Laat even weten of je komt zodat de organisatie weet hoeveel mensen aanwezig zijn. Dit kan je doen door een mail te sturen naar info@delft.swimtofightcancer.nl