Deelnemers zwemmen twee kilometer om via sponsoring geld op te halen voor onderzoek naar kanker
Deelnemers zwemmen twee kilometer om via sponsoring geld op te halen voor onderzoek naar kanker

Inschrijving Swim to Fight Cancer geopend!

Algemeen

DELFT - Op zaterdag 3 september wordt de editie 2022 van Swim to Fight Cancer georganiseerd.

Ook dit jaar is de start in het water voor Huszár aan de Hooikade. Vanaf daar wordt er door het Rijn-Schiekanaal richting Laga en de Oostpoort gezwommen. Bij de Oostpoort keren de deelnemers weer om terug te  zwemmen. Als je zelf niet wilt of kunt zwemmen dan kan je natuurlijk wel doneren en komen aanmoedigen om de zwemmers zo een steuntje in de rug te geven.
De deelnemers zwemmen twee kilometer om via sponsoring geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Deelnemers kunnen alleen of met een team inschrijven. Deelnemen kan vanaf 16 jaar: ben je tussen de 10 en 15 jaar oud dan kan je deelnemen aan de Junior Swim. De Junior Swim begint bij Laga en de finish is bij Huszár, de afstand is 650 meter.
We hopen dat er weer een hoop geld wordt opgehaald tijdens Swim to Fight Cancer, maar waar gaat dat eigenlijk naar toe? Door jouw bijdrage kunnen talentvolle artsen en onderzoekers op het hoogste niveau kennis en vaardigheden opdoen in de oncologie. De stichting Fight Cancer selecteert elk jaar samen met KWF een aantal onderzoeken.

Inschrijven
Dus save the date en schrijf je in op de nieuwe website fightcancer.nl/event/swim-to-fight-cancer-delft