Swim to Fight Cancer in 2019 (Foto: Koos Bommelé)
Swim to Fight Cancer in 2019 (Foto: Koos Bommelé)

Fight Cancer: doe mee met de Swim!

Algemeen

DELFT - Heb jij je al ingeschreven voor Swim to Fight Cancer? Op zaterdag 3 september duiken helden uit de regio weer in het water van het Rijn-Schiekanaal. Kom in actie tegen kanker en doe mee met de Swim!

Swim to Fight Cancer is een zwemevenement dat dit jaar voor de vierde keer wordt gehouden in Delft. De deelnemers zwemmen twee kilometer om via sponsoring geld op te halen voor onderzoek naar kanker. De start en finish vindt plaats bij Huszar aan de Hooikade 13. Vanaf daar wordt er door het Rijn-Schiekanaal richting Laga en de Oostpoort gezwommen. Bij de Oostpoort keren de deelnemers weer om terug te zwemmen. 

Inschrijven
Je kunt je individueel of als groep inschrijven. Hoe dat werkt? Via de link fightcancer.nl/event/swim-to-fight-cancer-delft kun jij je op individuele-, bedrijfs- of teambasis inschrijven als deelnemer. Deelnemen kan vanaf 16 jaar. Ben je tussen de 10 en 15 jaar oud dan kan je deelnemen aan de Junior Swim. De Junior Swim begint bij Laga en de finish is bij Huszár, de afstand is 650 meter. Laat je door je familieleden, vrienden en collega’s sponsoren en haal samen met anderen geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. De stichting Fight Cancer selecteert elk jaar samen met KWF een aantal onderzoeken. Zwem mee en Fight Cancer!

Aanmoedigen en 
doneren
Kan of wil jij zelf het kanaal niet in? Houd dan nog steeds 3 september vrij in je agenda. De zwemmers kunnen namelijk wel wat aanmoediging gebruiken langs de kant tijdens de zwemtocht. En uiteraard zijn donaties zeer welkom. Via fightcancer.nl/event/swim-to-fight-cancer-delft kies jij welke zwemmer jij wil steunen tijdens de Delftse editie van Swim to Fight Cancer 2022.