Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Eveline Kortekaas (47)

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat doe je hier vandaag in het centrum?
“Ik heb een wat dingetjes nodig bij verschillende winkels, dus doe ik even een rondje stad.”

Wat was jouw nieuws van de afgelopen week?
“Momenteel ben ik werkzoekende en dat houd je wel bezig. Het is lastig, er is veel concurrentie en terwijl er overal personeel nodig is, zijn de eisen heel hoog.”

Wat is jouw favoriete plekje in Delft?
“Dat is zonder twijfel de bibliotheek, DOK. Met stip op nummer een. Ik kom daar best vaak! Lekker voor een kopje koffie en natuurlijk om boeken te lenen en lezen. Je zit daar gewoon super fijn, ook met mijn jongste dochter.”

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
“Mijn oudste dochter volgt een dansstudie, voor professionele balletdansers. Komend weekend heeft zij een voorstelling in Den Haag en natuurlijk ga ik daar kijken, samen met mijn andere dochter. Ik ben onwijs trost op haar. Ze traint keihard en wilt het graag.”

Wie zou u graag en complimentje willen geven?
“Mijn oom wil ik een compliment geven. Hij heeft mij gesteund in een periode waar ik het lastig had en ook met werk zoeken steunt hij mij enorm. De band is daarom de laatste jaren enorm versterkt.”

Wie zou je graag een keer ontmoeten?
“Ik zou Keith Richards van de Rolling Stones wel willen ontmoeten. Laatst heb ik zijn biografie gelezen en hij heeft zo’n rijk leven en heeft alles gedaan wat god verboden heeft. Ik zou wel eens met hem willen praten en naar zijn verhalen willen luisteren.”