Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Vincent (29)

Algemeen

Wat doe je hier vandaag in het Centrum?
"Ik heb net even lekker, met mijn zus, een koffie to-go gehaald. We proberen dit minimaal een keer in de week te doen, elke week bij een andere ondernemer. We lopen dan een rondje door de stad en kletsen bij. Daarnaast steun je de natuurlijk meteen de lokale ondernemer."

Wat was jouw nieuws van de afgelopen week?
"Dinsdag was er weer een persconferentie en werd er verteld dat de lockdown voorlopig wordt verlengd. Hartstikke balen, maar wat moet dat moet. Ik denk oprecht, dat als we met z'n allen volhouden en ons aan de maatregelen houden, we er sneller vanaf zijn."

Wie zou je graag een keer ontmoeten?
"Het klinkt misschien gek, maar ik zou nooit iemand kunnen kiezen. Ik zou iedereen die is overleden in mijn omgeving, nog wel een keer willen zien. Als je ze allemaal aan een tafel zou kunnen zetten, geweldig! Maar voor de rest ben ik gewoon iemand die erg leeft in het nu en ik ben heel blij met de mensen om mij heen."

Wat is je favoriete plekje in Delft?
"De Beestenmark is mijn favoriete plekje in Delft. Ik kom daar graag om een drankje te doen. Helaas kan dat al een tijdje niet, maar ik kan niet wachten tot we daar weer een heerlijk koud biertje kunnen bestellen."

Wat zijn je plannen voor komend weekend?
"Uitslapen, dat sowieso. Ik werk in de ouderenzorg en dit is mijn vrije weekend. Lekker uitrusten dus! Vrijdag ga ik even een taartje eten bij mijn moeder, zij is namelijk vrijdag jarig. Dus ma, als je dit leest: Nogmaals gefeliciteerd!"