Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Remko Jansen (44)

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat doe je hier vandaag in de Harnaschpolder?
“Ik werk hier in de buurt en ben even een rondje lopen in mijn pauze. Vandaag heb ik en broodje bal op als lunch, dus dat rondje moet dan wel.”

Wat is je favoriete plekje in Delft?
“Dat is thuis en dan met name de mancave. Thuis hebben wij het geluk dat wij de hele benedenverdieping nog vrij hadden. Hier hebben wij een ruimte van gemaakt met een bar en een televisiescherm. We noemen het een mancave, maar de het is natuurlijk net zo goed de plek voor de vrouwen in huis. Het is een heerlijke plek om samen te komen, films of voetbal te kijken of een drankje te drinken.”

Wat was jouw nieuws van de afgelopen week?
“De kleine daling in de energieprijzen. Toevallig heb ik van de week een offerte getekend voor zonnepanelen, maar die worden pas volgend jaar gelegd.”

Wie zou je graag nog een keer ontmoeten?
“Mijn vader. In 2016 is hij overleden. Ik had een goede band met hem, daarom zou ik hem graag nog eens zien en een voetbalwedstrijd kijken.”

Wie zou je graag een complimentje willen geven?
“Mijn vrouw, omdat ze het met mij uithoud en omdat ze goed voor mij en de kinderen zorgt.”

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
“Vrijdag ga ik voetballen, zaterdag heb ik een barbecue op werk en ‘s avonds geeft mijn zoon een feestje, dus daar moet ik de buren nog even van op de hoogte brengen en zondag de krant lezen natuurlijk!”

!