Afbeelding
Foto:

Delvenaar in Beeld: Didi Roger de Campagnolle 73

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat doet u hier vandaag in het Centrum?
“Ik heb twee badlakens gekocht voor mijn zonen die bijna twee meter zijn en een cadeautje voor mijn stiefdochter, want zij is binnenkort jarig.”

Wat is uw favoriete plekje in Delft? 
“Bij Hanno op het Doelenplein zit ik het liefst. Je zit daar heerlijk onder de grote bomen, ze hebben een heerlijke keuken en lekkere drankjes. Ja, dat is echt mijn favoriete plekje in Delft.”

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
“Dat is de oorlog in Oekraïne. Ik wou mij daar eigenlijk verder in gaan verdiepen, maar je wordt er zo treurig van. Het is echt naar wat daar gebeurt. Eng dat zulke slechte leiders aan de macht komen en ze worden toch gekozen, dat vind ik bizar. Ik hoop dat de nieuwe generatie dat anders zal gaan doen.”

Wie zou u graag een complimentje willen geven?
“Mijn kinderen wil ik een compliment geven, ik ben gewoon erg trots op ze. Ze doen het allebei zo goed en vinden goed hun eigen weg. Ik heb hele goede band met hun beide, helaas wonen ze niet echt om de hoek.”

Wie zou u graag een keer willen ontmoeten?
“De liefde van mijn leven! Maar daar geloof ik niet helemaal meer in. Ik ben twee keer getrouwd geweest, dus dan weet je wel een beetje hoe het zit. Maar dit is het eerst wat in mij opkomt, vandaar!”

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
“Ik zit op Spaanse les, voor het derde jaar en dat begint komend weekend weer. En ook de tennislessen gaan weer van start. Zin in!”