Afbeelding

Delvenaar in beeld: Shanaz Sinnige (39)

Algemeen

Wat doet u hier vandaag in het centrum?
"De zon schijnt dus ik had zin om even lekker door de stad te lopen! En ik ben even op zoek naar een kaartje en cadeautje, want mijn man is volgende week zondag jarig. Ik heb nog niet echt een idee wat ik wil kopen, dus ik ben aan het rond kijken of ik iets leuks tegenkom."

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
"Ik ben een life-coach en doe mee aan de Coach talent van het jaar. Ik heb net mijn laatste opdracht van de derde ronde ingeleverd. Sinds kort heb ik ook mijn eigen praktijk, Sinnige Coaching. De wedstrijd leek mij dus een mooie kans. Maandag hoor ik of ik door ben naar de volgende ronde. Spannend!"

Wie zou u graag (nog) een keer ontmoeten?
"Ik ben 14 weken zwanger en ik kan niet wachten om ons baby'tje te ontmoeten. Gisteren hebben we voor het eerst het hartje gehoord, dat was heel bijzonder!"

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
"Het kan nogal druk zijn in Delft, daarom houd ik ervan om de nog niet ontdekte of minder drukke plekjes op te zoeken in Delft. Hier om de hoek zit een Italiaans tentje, daar kom ik graag. Verder vind ik eigenlijk de plekjes die wat minder bekend zijn onder de toeristen het leukste. Lekker een kopje koffie drinken of een broodje eten."

Wat zijn uw plannen voor komend weekend?
"Vandaag is mijn schoonzusje jarig, daar gaan we later vandaag naartoe. Uiteraard houdt ze het klein, gezien de situatie. En morgen gaan we naar een zwangerschapskledingwinkel in Zoetermeer. In Delft heb je dat dus niet echt."