Al eerder organiseerde Reitsma muziekevenementen met Delftse muzikanten, zoals hier tijdens de Alquin filmpremière (Foto: Koos Bommelé)
Al eerder organiseerde Reitsma muziekevenementen met Delftse muzikanten, zoals hier tijdens de Alquin filmpremière (Foto: Koos Bommelé)

The Best of Symphonic Rock, live bij Podium aan Zee

Algemeen

Op zaterdag 19 november zal een keur aan bekende popmuzikanten een ode brengen aan bands uit de muzikale schatkamer van de Symphonic Rock. Diverse Delftse muzikanten doen hieraan mee.  Deze avond zullen er monumentale nummers uit de Symphonic Rock te horen zijn waarbij het repertoire van Pink Floyd prominent vertegenwoordigt zal zijn. Naast het werk van Pink Floyd zal er ook muzikaal werk van andere bekende symfonische rockbands te horen zijn. De avond wordt een ware hommage aan dit muziekgenre. 

Evenementenorganisator en muziekjournalist Martin Reitsma is vanuit de Boulevard of Music de initiatiefnemer van dit project. Hij werkt hierin samen met de organisatie van Podium aan Zee Scheveningen. Kom luisteren naar het beste uit de Symphonic Rock en geniet van nummers zoals Comfortably Numb, Another Brick In the Wall, Wish you were here, Shine On You Crazy Diamond, Money, Kayleigh, Lucky Man, Old and Wise en vele andere hoogtepunten uit de symfonische pop- en rockmuziek.
Delftenaar Peter Chattelin is de oprichter van het befaamde Pink Project dat overal in het land uitverkochte zalen trok. Met zijn toenmalige band stond hij voorts vier keer in een uitverkocht AHOY. Een paar jaar geleden vertrok Peter bij deze band, maar het muzikale bloed stroomt nog volop door zijn aderen en met zijn talent en muzikale expertise is hij dan ook een belangrijke muzikant binnen dit nieuwe muziekproject dat voortkomt uit het muziekcollectief dat Martin Reitsma vorig jaar bij elkaar bracht via de band RockBoulevard.
Ook de Delftse drummer Rob Kramer speelt mee in dit nieuwe muziekproject. Volgende week wordt de volledige line up met klinkende namen bekend gemaakt.
Peter Chattelin vertelt: “Met Pink Project heb ik een goede en solide reputatie opgebouwd op het gebied van het innoveren en perfectioneren van de iconische Pink Floyd Sound, daarmee werden wij door kenners en criticasters wereldwijd gezien als een van de beste tributebands. Binnen dit nieuwe muziekproject voegen Martin en ik opnieuw een aantal uitstekende muzikanten toe en zorgen voor een overweldigende podiumact en pareltjes uit de symfonische rock op 19 november a.s. bij Podium Aan Zee in Scheveningen.”

Kom genieten van tijdloze muzikale meesterwerken van diverse Symfonische Rockbands en uitgevoerd door een sterk muziekcollectief en laat je meevoeren op de epische, psychedelische en symfonische rockklanken waarbij melancholie en nostalgie strijden om voorrang.
Alle info en kaartverkoop over dit concert via www, podiumaanzee.nl Adres Keizerstraat 58, 2584 BK Den Haag