Foto: Koos Bommelé
Foto: Koos Bommelé Foto: KOOS BOMMELE

Martin Reitsma presenteert zijn nieuwe band RockBoulevard

Algemeen Fotoalbum

DELFT - RockBoulevard is de Delfts-Haagse band - in wording -  met een repertoire dat een ode zal worden aan de Delftse en Haagse popmuziek in het bijzonder. Er wordt in de toekomst ook gewerkt aan een eigen repertoire. Vorige week zaterdag kwam de band bij elkaar in Hampshire Hotel Delft Centre, gastheer was directeur Rogier Camijn. Filmers Wijnand Krabman, John Meijer en Leo Scheen hebben deze middag op film vastgelegd. Deze is te zien op YouTube en de facebookpagina’s Cultuur Boulevard Delft, Boulevard of Music, Den Haag Beatstad nummer 1. Onze huisfotograaf Koos Bommelé biedt hieronder ook een sfeerimpressie van de middag.

Martin Reitsma is de manager van deze band: “Ik ben er trots op dat ik het management ga doen van deze uiterst ervaren en uitstekende groep muzikanten. Bekend drummer Koen Herfst is de man achter de schermen. Jane Goulding is de zangeres die momenteel iedere zaterdagavond de show steelt in het SBS6-programma The Battle of The Tributebands. Vorige week stal zij de show op televisie met een ijzersterke versie van Gimme Shelter van The Rolling Stones. Jane is dan ook aan een gestage opmars bezig om heel muzikaal Nederland te veroveren met haar indrukwekkende stem. Voorts bevat RockBoulevard drie prominente leden van het Pink Project dat werd opgericht door de Delftse muzikant Peter Chattelin. Een band die louter uitverkochte zalen trekt waaronder drie keer AHOY. Hans Hendrik op gitaar, Giovanni Pepe op toetsen, Konstantin Iliev op Sax. Ronn van Etten is de singer-songwriter die onder meer in The (New) Motions zat en ook met zijn andere bands zoals FLIRT en MIROJO goed aan de weg timmert. Delftenaar Rob Kramer gaf 25 jaar drumles bij Cesar Zuiderwijk. Thans geeft hij al enige jaren drumles in zijn Delftse Kramer’s Muziekschool aan de Genestetstraat 4.” 

Optredens
Martin Reitsma sluit dit interview af met de opmerking: “RockBoulevard komt voort uit mijn project met Group 1850 op het Haags Beatfestival. De muzikale klik tussen de genoemde leden bleek toen al. Ik heb alle vertrouwen in het succes van deze band, er wordt hard gerepeteerd met thans nog een invalbassist en het eerste optreden zal plaatsvinden op 14 februari a.s. op Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Dit ter ere van een oud-manager van diverse topgroepen; Hugo Gordijn. Nog voordat er een noot gespeeld is, zijn er al vijf boekingen op prachtige grote podia voor deze band in wording. De uitstekende samenstelling van de band geeft blijkbaar al veel vertrouwen bij de programmeurs”, besluit Martin Reitsma.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding