(Foto: Koos Bommelé)
(Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Kinderdagverbijf Wiskids in het Delftse centrum

Algemeen

Wiskids is een kleinschalig kinderdagverblijf in het centrum van Delft.

Wij hebben twee verticale groepen van 0-4 jaar. Wij hebben een vast team van 6 professionele pedagogische medewerkers met het hart op de goede plek. Zij werken allemaal tussen de 10 en 20 jaar bij Wiskids. Onze ouders zijn blij met de vaste gezichten als zij de kinderen brengen en halen. Als je zo lang bij Wiskids werkt dan ken je het gezin en de kinderen heel goed. De kinderen voelen zich veilig en geliefd en de ouders hebben vertrouwen in de opvang.

Tuin
Wij hebben een grote omsloten tuin achter het verblijf waar de kinderen ongestoord kunnen spelen. Een grote zandbak, een watertafel, rups en moestuin waar we zaadjes planten en de plantjes zien groeien. Uiteraard gaan de kinderen en de baby’s zoveel mogelijk iedere dag naar buiten. Wij voeren een gezond voedingsbeleid, fruit en groenten, gezonde traktaties en geen snoep. Wordt er toch snoep getrakteerd dan gaat dat in de mandjes van de kinderen mee naar huis.

Activiteiten
Wij hebben Felice van der Sande als muziekdocente. Zij komt 2x per jaar 8 weken muziekles geven aan de baby’s en aan de grotere kindjes. Muziek is zo goed voor het brein en de kindjes vinden het fantastisch. Muziek luisteren, zingen en dansen. Hoe leuk is dat! Verder hebben we nog leuke extra activiteiten zoals peutergym, een paaslunch, een bezoek van Sinterklaas, een Sinterklaas sing-in, een fotograaf die mooie portret- en groepsfoto’s maakt, een slaapfeestje, een door de ouders gemaakt Kerstdiner en Zomerfeest.
www.wiskidskinderopvang.nl